Єльська школа екологів наголошує

Ліси відіграють ключову роль у пом’якшенні зміни клімату, видаляючи та накопичуючи вуглекислий газ, але вони стикаються з дедалі складнішими проблемами. В новій доповіді Міністерства енергетики “Єльська школа екологів наголошує”

Латвійські лісівники готові до снігопадів

Газета “Природа і суспільство”  Щоб забезпечити безперебійність поставок лісопродукції навіть в умовах сильного снігу та морозу, АТ «Державні ліси Латвії» (LVM) при плануванні поставок лісопродукції “Латвійські лісівники готові до снігопадів”

Чи достатньо деревини?

Олександр ВИНОГРАДСЬКИЙ, газета “Природа і суспільство”  Глобальний розвиток лісової біоекономіки: для прогнозів потрібні дослідження Європейський лісовий інститут (EFI) дослідив перспективи попиту на деревні ресурси для “Чи достатньо деревини?”

Зелений курс

Газета “Природа і суспільство”  80% будівельних матеріалів для відновлення перебуває в Україні За прогнозами, Україна спроможна самотужки задовольнити 80% потреби у будівельних матеріалах для післявоєнного “Зелений курс”

Не допустити епізоотій

Роман НОВІКОВ, Олександр КРИВЕНКО, газета “Природа і суспільство”  Інтерв’ю з т.в.о. голови Держпродспоживслужби Сергієм Ткачуком – За повідомленнями багатьох медіа, а також свідченнями місцевих жителів “Не допустити епізоотій”

Україна мисливська: підсумки 2023 року

“Лісовий і мисливський журнал” Епізоотична криза не залишає вибору. Чиновницьке антимисливство чи прихована диверсія проти держави? Інтерв’ю з Секретарем Комісії зі сталого ведення мисливського господарства “Україна мисливська: підсумки 2023 року”

Top